Набори спецій для алкоголю
- 63 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01316-1-шт - 2 300 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01435-20-шт - 1 100 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01309-20-шт - 250 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01312-5-шт - 54 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01347-1-шт - 2 820 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01339-20-шт - 6 800 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01339-50-шт - 2 500 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01309-50-шт - 340 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01350-5-шт - 1 380 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01340-20-шт - 2 400 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01316-50-шт - 5 500 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01435-50-шт - 2 000 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01312-50-шт - 2 100 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01308-50-шт - 65 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01309-1-шт - 375 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01310-5-шт - 1 400 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01310-20-шт - 2 000 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01311-50-шт - 1 950 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01347-50-шт - 900 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01317-5-шт - 1 300 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
- 250 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01311-5-шт - 900 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01337-20-шт - 4 150 ₴Немає в наявності+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
01315-50-шт
Домашній алкоголь – можливість отримати напій, створений на власний розсуд. Можна регулювати градуси, смакові якості. Зробити самогон приємніше і надати йому особливих якостей допоможуть набори спецій для настоянок. Приправи в таких комплектах можна використовувати в оригінальному поєднанні, можна комбінувати, перетворюючи приготування на експеримент.
Принцип приготування
Настоянка на суміші трав готується від 10 до 40 днів. У цей період відбувається руйнування клітинної структури рослин та приправ, внаслідок чого виходить концентрований екстракт. Під впливом алкогольного складу зберігаються всі корисні властивості. Первак набуває особливого кольору, аромату та смакових якостей. Залежно від складу комплекту, алкоголь може набути лікарських властивостей.
Типи трав
Залежно від інтенсивності на склад алкоголю, спеції ділять на:
-
Ключові. Такі приправи перетворюють один напій (чистий самогон) на інший. В результаті можна зробити домашній джин, віскі, самбуку.
-
Додаткові. Така суміш допомагає зробити рідину більш ароматною та приємною на смак. З її допомогою роблять перцівку, м'ятну настоянку, зубровку.
Використовуючи готові комбінації трав, можна в домашніх умовах отримати практично будь-який алкогольний напій. Достатньо вивчити принципи приготування чи розробити власну рецептуру досвідченим шляхом.
Будь-яка спеція при додаванні в самогон змінює його властивості. Тому набір нашого каталогу – можливість стати справжнім майстром у своїй справі. Настояна на суміші ретельно підібраних компонентів рідина набуде потрібного смаку, аромату, кольору. Експериментуючи та вивчаючи різні методики, ви зможете щоразу дивувати гостей та близьких новими смаковими відчуттями.