Лавровий лист
Лавровий листок є на кухні у будь-якої господарки. Він надає терпкуватий аромат і свіжий присмак безлічі кулінарних виробів. У сучасній кухарській справі застосовують коріння, насіння, стебло, шкірку та листову частину чагарника. Для приготування супу та бульйону, м'ясних та рибних страв, маринадів та соусів завжди застосовують цю найдавнішу спецію.
Позитивний вплив
Організм людини – дуже складна структура. Для забезпечення правильної роботи якої потрібно добре харчуватися. Лавровий лист вважають джерелом вітамінів і мінералів. Ще древні греки довели його користь і незаперечний позитивний вплив на всі функції та органи людини.
Рослина наповнена:
- вітамінами А, В, З;
- мурашиною, камфорною, оцтовою та жирними кислотами;
- ефірними оліями;
- дубильними речовинами;
- кальцієм та калієм, натрієм, селеном, залізом та цинком.
Офіційна та нетрадиційна медичні сфери одноголосно заявляють, що лавровий лист має антисептичні, кровотворні, заспокійливі та імуномодулюючі властивості. Спеція позитивно впливає на репродуктивну систему як чоловіків, так і жінок.
Для застосування приправи у великому виробництві краще купити лавровий лист оптом. Великі партії товару завжди продаються за зниженою ціною. На ринку України основним постачальником якісної продукції є компанія Банку Спецій. Наші спеціалісти надають не лише послуги з продажу свіжої сировини, а й проводять грамотне консультування кожного клієнта. Для наочності на сайті магазину розміщені фотографії та відеоматеріали продуктів, що реалізуються.