Агар-агар 1200
Щоб приготувати смачний десерт, желе або холодець, всі ми дуже часто використовуємо різні загусники. Найчастіше господині застосовують желатин, однак є засіб більш ефективній для цих цілей – агар-агар.
Агар – це натуральний рослинний продукт, який не має ні смаку, ні запаху. Він не впливає на смакові якості страв, але робить їх більш густими. Добувають речовину з червоних водоростей. Рослини водяться на дні Білого і Чорного морів, а також у Тихому океані.
Добавка вважається більш корисним замінником желатину. Це найбільш підходящий желуючий засіб для десертів і вегетаріанських страв. Він приблизно в десять разів могутніше желатину та інших желуючих інгредієнтів.
Купити представлену речовину за хорошою ціною і з гарантією якості пропонує інтернет-магазин «Банка спецій». Вартість всіх спецій доступна, а якість не викликає сумнівів. Якщо хочете знати, скільки коштує агар у нас, заходьте на сайт, ціна вказана від 50 грам. Замовити добавку можна в будь-якій кількості ‒ в баночках або розфасовану у пакети.
Агар-агар — що це?
Серед кулінарів, які вже користувалися агар-агар, ходять тільки позитивні відгуки. Речовина дійсно дозволяє отримувати досить густу масу швидко, і при цьому вона буде тримати форму навіть при температурі до +40 градусів.
Рослини, які використовуються для видобутку продукту, багаті корисними компонентами, а, значить, і агар зберіг ці властивості. Його можна включати в раціон не тільки дорослим, але й дітям, якщо тільки відсутня алергічна реакція.
Зовні агар – це порошок, що має кремовий або коричневий колір, іноді може мати сірий відтінок. У розведеному вигляді – це безбарвний гель, без смаку і запаху.
Вплив агар-агару на організм
Добавка корисна не тільки кондитерам, щоб щось загущатися, але і просто в раціоні:
- Агар-агар швидко насичує організм, він низькокалорійний.
- Засіб знижує кількість тригліцеридів у крові.
- Сприяє нормалізації холестерину в організмі.
- Агар має властивість знижувати рівень цукру.
- Він надає хорошу дію при підвищеній кислотності.
- Агар-агар виводить шкідливі речовини з організму.
- Він також є джерелом йоду, макро - і мікроелементів.
Речовина може виступати в ролі пребіотика, вона покращує імунітет і травлення. Це знахідка для жінок, так як агар зберігає молодість шкіри і волосся.
Продукт знижує ризик онкологічних захворювань молочної залози. Він ефективно впливає, всмоктує і швидко виводить жири, що сприяє формуванню красивої фігури.
Використання в кулінарії
Якісний агар-агар має широке застосування. Він використовується для приготування як солодких, так і солоних страв.
Його застосовують кухарі для виготовлення желе, пудингів, сиропів, різноманітних кондитерських виробів, йогуртів і морозива. Також він використовується для кращого застигання м'ясного або рибного холодцю, згущення супів або соусів. Застосовується як добавка при виробництві майонезу, зефіру, щербету, суфле і сирів.
Переваги покупки в магазині «Банка спецій»
Якісні приправи і прянощі можуть перетворити будь-яку страву, а також допомогти у боротьбі з багатьма захворюваннями. Наш інтернет-магазин «Банка спецій» готовий надати вам кращий асортимент екзотичних і звичайних приправ за прийнятною вартістю.
Купити улюблені прянощі можна з доставкою по всій Україні. Ціна і вибір продукції порадують навіть найвибагливішого покупця. Для наших клієнтів ми створили зрозумілий сервіс, де можна не тільки дізнатися, скільки коштує продукт, але і подивитися, як він виглядає, почитати корисну інформацію.
Хочете замовити наш товар? Чекаємо вас з нетерпінням. Обов'язково залишайте ваші відгуки, щоб кожна людина могла ознайомитися з ними перед здійсненням покупки.