Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Агар-агар (агар) – це натуральний продукт рослинного походження без стороннього запаху і присмаку, який добувають з деяких видів морських водоростей. Агар є кращою альтернативою желатину, який є продуктом тваринного походження і має легкий присмак і запах м'ясного бульйону. Агар - ідеальний желюючий агент для додавання в десерти, кондитерські та вегетаріанські вироби. Гелеутворюючий потужність агару в десять разів більше, ніж желатину. Агар один з кращих варіантів для заміни інших желюючий продуктів (каррагенану, пектину та інших), у нього кращі показники густоти, це один з кращих гелеутворююча агентів.
Агар-агар можна використовувати для приготування солодких або солоних страв, а саме для приготування желе, тістечок, пудингів, сиропів, молочних желейних десертів, йогуртів, морозива (запобігає утворенню кристалів льоду), м'ясних і рибних холодців, як загусник супів, соусів тощо, а також агар використовують при виробництві консервів, сирів, майонезу, щербету, зефіру, начинок-суфле в цукерках і т. д.
Внешний вид порошка: порошок от светло-кремового до темно-кремового цвета, может быть с сероватым оттенком.
Внешний вид студня: гель, приготовленный с агара на основе воды – бесцветный.
Вкус и запах: без постороннего запаха и привкуса.
Характеристика: агар-агар не растворяется в холодной воде, он только набухает, поглощая воды в двадцать раз больше за свой вес. Но он хорошо растворяется в кипящей воде и образует твердые гели уже при такой низкой концентрации, 0,5% (0,5 г агара на 100 мл воды). Раствор агара начинает превращаться в гель уже при температуре 30-40о С.
Спосіб використання: Агар розчинити в рідині (у воді, фруктовому соку, бульйоні), залишити для набухання протягом 30-60 хвилин. Потім довести рідину до кипіння, постійно помішуючи, кип'ятити до повного розчинення агару (приблизно 4 хв). Розлити у форми. Приготовлений розчин охолоджують при кімнатній температурі. Повне застигання настає приблизно через 30 хв. Желе з агар-агар підтримує свою текстуру навіть при температурі повітря 40 ° С.
Орієнтовний розрахунок використання агару:
дуже м'яка текстура: 0,8 г / 500 мл (0,16%)
текстура м'яка: 1,5 г / 500 мл (0,3%)
текстура помірно щільна: 2,5 г / 500 мл (0,5%)
текстура щільна: 5 г / 500 мл (1%);
текстура дуже щільна: 7 г / 500 мл (1,4%)
Умови зберігання: Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25оС і відносної вологості повітря не більше 70%.
Термін придатності: 12 місяців від дати виробництва.
Основні | |
---|---|
Тип | Загущувач |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 100 г кг |
Перегляд | Агар-агар |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Китай |
Країна-виходження | Китай |
Тип спецій | Агар-агар |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Цена за кг | 2150 |
- Ціна: 215 ₴