Кошик
1274 відгуків
Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Агар-агар 1200, 100 г

Агар-агар 1200, 100 г

  • Готово до відправки
  • Код: 00195-250-г

575 ₴

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Агар-агар 1200, 100 г
Агар-агар 1200, 100 гГотово до відправки
575 ₴
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Агар-агар (агар) – це натуральний продукт рослинного походження без стороннього запаху і присмаку, який добувають з деяких видів морських водоростей. Агар є кращою альтернативою желатину, який є продуктом тваринного походження і має легкий присмак і запах м'ясного бульйону. Агар - ідеальний желюючий агент для додавання в десерти, кондитерські та вегетаріанські вироби. Гелеутворюючий потужність агару в десять разів більше, ніж желатину. Агар один з кращих варіантів для заміни інших желюючий продуктів (каррагенану, пектину та інших), у нього кращі показники густоти, це один з кращих гелеутворююча агентів. Агар-агар можна використовувати для приготування солодких або солоних страв, а саме для приготування желе, тістечок, пудингів, сиропів, молочних желейних десертів, йогуртів, морозива (запобігає утворенню кристалів льоду), м'ясних і рибних холодців, як загусник супів, соусів тощо, а також агар використовують при виробництві консервів, сирів, майонезу, щербету, зефіру, начинок-суфле в цукерках і т. д. Зовнішній вигляд порошку: порошок від світло-кремового до темно-кремового кольору, може бути з сіруватим відтінком. Зовнішній вид холодцю: гель, приготований з агару на основі води – безбарвний. Смак і запах: без стороннього запаху і присмаку. Характеристика: агар-агар не розчиняється у холодній воді він тільки набухає, поглинаючи води в двадцять разів більше за свою вагу. Але він добре розчиняється в киплячій воді і утворює тверді гелі вже при такій низькій концентрації, 0,5% (0,5 г агару на 100 мл води). Розчин агару починає перетворюватися в гель вже при температурі 30-40о С. Спосіб використання: Агар розчинити в рідині (у воді, фруктовому соку, бульйоні), залишити для набухання протягом 30-60 хвилин. Потім довести рідину до кипіння, постійно помішуючи, кип'ятити до повного розчинення агару (приблизно 4 хв). Розлити у форми. Приготовлений розчин охолоджують при кімнатній температурі. Повне застигання настає приблизно через 30 хв. Желе з агар-агар підтримує свою текстуру навіть при температурі повітря 40 ° С. Орієнтовний розрахунок використання агару: дуже м'яка текстура: 0,8 г / 500 мл (0,16%) текстура м'яка: 1,5 г / 500 мл (0,3%) текстура помірно щільна: 2,5 г / 500 мл (0,5%) текстура щільна: 5 г / 500 мл (1%); текстура дуже щільна: 7 г / 500 мл (1,4%) Умови зберігання: Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25оС і відносної вологості повітря не більше 70%. Термін придатності: 12 місяців від дати виробництва.
Основні
ТипЗагущувач
Користувацькі характеристики
Вага250 г кг
ПереглядАгар-агар
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
Країна- програвачКитай
Країна-виходженняКитай
Тип спеційАгар-агар
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Цена за кг2300
  • Ціна: 575 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner