Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Агар-агар (агар) – це натуральний продукт рослинного походження без стороннього запаху і присмаку, який добувають з деяких видів морських водоростей. Агар є кращою альтернативою желатину, який є продуктом тваринного походження і має легкий присмак і запах м'ясного бульйону. Агар - ідеальний желюючий агент для додавання в десерти, кондитерські та вегетаріанські вироби. Гелеутворюючий потужність агару в десять разів більше, ніж желатину. Агар один з кращих варіантів для заміни інших желюючий продуктів (каррагенану, пектину та інших), у нього кращі показники густоти, це один з кращих гелеутворююча агентів.
Агар-агар можна використовувати для приготування солодких або солоних страв, а саме для приготування желе, тістечок, пудингів, сиропів, молочних желейних десертів, йогуртів, морозива (запобігає утворенню кристалів льоду), м'ясних і рибних холодців, як загусник супів, соусів тощо, а також агар використовують при виробництві консервів, сирів, майонезу, щербету, зефіру, начинок-суфле в цукерках і т. д.
Зовнішній вигляд порошку: порошок від світло-кремового до темно-кремового кольору, може бути з сіруватим відтінком.
Зовнішній вид холодцю: гель, приготований з агару на основі води – безбарвний.
Смак і запах: без стороннього запаху і присмаку.
Характеристика: агар-агар не розчиняється у холодній воді він тільки набухає, поглинаючи води в двадцять разів більше за свою вагу. Але він добре розчиняється в киплячій воді і утворює тверді гелі вже при такій низькій концентрації, 0,5% (0,5 г агару на 100 мл води). Розчин агару починає перетворюватися в гель вже при температурі 30-40о С.
Спосіб використання: Агар розчинити в рідині (у воді, фруктовому соку, бульйоні), залишити для набухання протягом 30-60 хвилин. Потім довести рідину до кипіння, постійно помішуючи, кип'ятити до повного розчинення агару (приблизно 4 хв). Розлити у форми. Приготовлений розчин охолоджують при кімнатній температурі. Повне застигання настає приблизно через 30 хв. Желе з агар-агар підтримує свою текстуру навіть при температурі повітря 40 ° С.
Орієнтовний розрахунок використання агару:
дуже м'яка текстура: 0,8 г / 500 мл (0,16%)
текстура м'яка: 1,5 г / 500 мл (0,3%)
текстура помірно щільна: 2,5 г / 500 мл (0,5%)
текстура щільна: 5 г / 500 мл (1%);
текстура дуже щільна: 7 г / 500 мл (1,4%)
Умови зберігання: Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25оС і відносної вологості повітря не більше 70%.
Термін придатності: 12 місяців від дати виробництва.
Основні | |
---|---|
Тип | Загущувач |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 250 г кг |
Перегляд | Агар-агар |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Китай |
Країна-виходження | Китай |
Тип спецій | Агар-агар |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Цена за кг | 2100 |
- Ціна: 525 ₴