Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Склад: паприка зелена мелена, паприка червона мелена, коріандр мелений, кмин мелений, перець чорний мелений, сіль.
М'ясо — найдавніший харчовий продукт, який використовується людиною. Його широке кулінарне застосування налічує стільки ж років, скільки і використання вогню. Особливо хочеться відзначити якість м'ясної сировини, яка зовсім не визначає і не визначає якість готового виробу або страви. Вибір правильної технології, облік характеру сировини і вміле використання кулінарних прийомів, а також дотримання гігієни домашнього зберігання (не більше півтори доби в холодильнику) в будь-якому випадку допоможуть приготувати страву високої якості, з хорошими смаковими і ароматичними показниками. Для смаження придатне лише ніжне м'ясо, на приготування якого потрібно мало часу. А в приготуванні незабутньо смачні страви Вам допоможе Паніровка для м'яса від інтернет-магазину Банку Спецій, призначена для смажених страв з яловичини, свинини та ін. Вона зберігає сік, смак і аромат основного продукту, дає апетитну хрустку скоринку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 250 г кг |
Перегляд | Смішка для готування |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Призначення | Для м'яса |
Країна- програвач | Україна |
Країна-виходження | Україна |
Тип | Суміш приправи |
Тип спецій | Суміш |
Цена за кг | 380 |
- Ціна: 95 ₴