Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Куркума є основою суміші прянощів для птиці «Жовта». Ця пряність одна з улюблених прянощів сходу. Без куркуми неможливо уявити кухні народів Середньої Азії. Ця приправа надає продуктам свіжість і робить продукти більш стійкими при збереженні.
Склад суміші прянощів «Для птиці «Жовта»: мелені куркума, перець чилі і перець чорний перемішані з подрібненим часником, коріандром і цибулею. Суміш не містить солі і підсилювачів смаку. Має сильний пряний аромат і гострий, пекучий смак.
Смесь пряностей «Для птицы «Желтая» применяют для приготовления гарниров мясных, рыбных, овощных блюд, а так же для маринования или натирания любого мяса птицы. С этой смесью можно приготовить куриные грудки, крылышки, окорока или запечь курицу целиком.
Приготовленная на гриле или в духовке птица с применением смеси пряностей «Для птицы «Желтая» имеет аппетитный вид и богатый вкус и аромат.
Характеристика:
Внешний вид – смесь пряностей мелкого помола и кусочков размером 1-3 мм.
Цвет – желто-коричневый.
Вкус – пряный, жгучий.
Запах – свойственный пряностям, входящих в состав смеси.
Склад – суміш овочів і прянощів.
Рекомендації по застосуванню:
При використанні суміші прянощів «Для птиці «Жовта» для приготування птиці на грилі рекомендується використовувати 10-20 г суміші на 1 кг м'яса.
Рекомендований час маринування в суміші – 2-4 години.
Мінімальний час маринування – 1 годину.
Умови зберігання:
Суміш прянощів «Для птиці «Жовта» повинна зберігатися в скляній герметично закупореній посуді в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С. У відкритому стані не зберігати.
Рекомендуємо рецепт: Курка запечена «По-східному».
Інгредієнти: 1 курка, 20 г вершкового масла, сіль за смаком,
15 г суміші прянощів «Для птиці «Жовта» на 1 кг курки.
Змішати в мисці масло, спеції і сіль.
Курку розрізати на грудинці і розгорнути. Накрити харчовою плівкою і трохи відбити. Намазати спеціями з олією і дати постояти 1 годину. Викласти на деко з фольгою. Потім поставити в духовку на 1 годину при температурі 2000С. Готову курку трохи остудити і розрізати на половинки. Рекомендується подавати з рисовим гарніром.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1000 г |
Користувацькі характеристики | |
Перегляд | Смішка для готування |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Призначення | Для м'яса |
Країна- програвач | Україна |
Країна-виходження | Україна |
Тип | Суміш приправи |
Тип спецій | Суміш |
Цена за кг | 195 |
- Ціна: 195 ₴