Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Миндаль - это вовсе не орех, как мы привыкли считать, а куст или дерево, что относится к роду сливовых.
Внешне миндаль похож на косточку персика. Внутри кости есть светлые ядра, покрытые тонкой оболочкой темного цвета. Вкус у него сладкий, слегка пряный. Родиной миндаля считается Средняя Азия, но на сегодняшний день культивируется он в США, Испании и Иране.
Миндаль в скорлупе - очень полезный продукт. Он состоит из жирных кислот, белка, витаминов Е, А, РР, С, В, макроэлементов и микроэлементов. Главная особенность ядра - это наличие жирного масла Его в орехах от 35 до 62%.
Корисні властивості мигдалю
Знижує рівень холестерину в крові.
Регулярне вживання мигдалю запобігає розвитку онкологічних захворювань.
Приводить в норму кислотність шлункового соку.
Лікує різні захворювання шлунку
Є хорошим засобом від мігрені і болів голові.
Лікує анемії, недокрів'я, кашель.
Допомагає при схудненні.
Протипоказання і шкоду мигдалю
Заборонено вживати не дозрілі плоди, так як вони містять багато синильної кислоти. У малих дозах вона нешкідлива, але без спеціальної обробки, вона може завдати шкоди людському організму.
Не варто вживати мигдаль при індивідуальній непереносимості, при ожирінні, при хворобах щитовидної залози, а так само при дисфункції серцевого ритму.
Крім медицини та кулінарії, мигдаль широко використовують в косметології. Вітаміни А і Е, які містяться в ньому, підвищують тонус і пружність шкіри, запускають регенераційні процеси, попереджають передчасне старіння. Шампуні і маски добре зміцнюють волосся, відновлюють їх структуру.
Основні | |
---|---|
Тип | Мигдаль |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 кг кг |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Узбекистан |
Країна-виходження | Узбекистан |
Тип спецій | Міндаль |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Цена за кг | 660 |
- Ціна: 660 ₴