Кошик
1384 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 28.04).

Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Нут, 2 кг

Нут, 2 кг

  • Готово до відправки
  • Код: 00535-2-кг

200 ₴

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Нут, 2 кг
Нут, 2 кгГотово до відправки
200 ₴
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Нут - це однорічна рослина сімейства бобових. Його ще називають баранячий або турецький горох. Являє собою круглі горошинки молочного кольору, з легким горіховим смаком і освіжаючим смаком. Батьківщина нуту - Азія. На сьогоднішній день вирощують в Африці, Індії, східній Європі, центральній і середній Азії, Середземномор'я. Нут - шалено корисна рослина, король бобових! У ньому багато якісного, рослинного білка і жирів, що дуже цінують вегетаріанці. Нут містить в собі багато мікроелементів, клітковину, амінокислоти, харчові волокна, вітаміни В і Є. Калорійність нуту висока - 320 ккал на 100 грам, тому щоб насититися ним, багато з'їсти не доведеться. Користь вегетаріанської культури бобових Завдяки тому, що в нуте багато клітковини, він корисний при цукровому діабеті. Велика кількість мінералів у крові, зберігає міцність і зміцнює кістки. Нут регулює і покращує процеси травлення. Завдяки тому, що в нуте багато калію, він здатний знижувати артеріальний тиск, крім того, нут підтримує роботу серцево-судинної системи. У рослині багато харчових волокон, що знижують апетит, добре насичуючи організм. За рахунок цього, ми вживаємо менше калорій за день. У турецькому горосі міститься селен в натуральному вигляді. Даний мінерал, допомагає виводити шкідливі, канцерогенні речовини з організму. Крім цього, нут перешкоджає розмноженню ракових клітин. Нут: шкода для організму Не рекомендують нут при алергії на цей продукт. Всі бобові підсилюють гази, тому не рекомендують зловживати продуктом людям, у яких проблеми з шлунком. Нут заборонено їсти тим, хто хворий на подагру, нефритом, виразки сечового. Не рекомендують людям з недостатністю кровообігу, холециститом, тромбофлебітом. Рецепти приготування популярних страв з нутом Щоб приготувати нут, його потрібно для початку зварити. Все починається з того, що ми замочуємо нут на 12 годин. Воду в якій замочен баранячий горох солимо, це дозволить пом'якшити жорстку оболонку нуту. Через 12 годин нут можна сміливо варити. Якщо Ви будете готувати пюре або хумус - варимо 1,5 години. Якщо це для салату чи супу, або ж для смаження у фритюрі, то 1 години буде достатньо. Після того, як ви зварили нут, можна приступати до приготування смачних страв. Рецептів - море! Овочевий салат з нутом Нам знадобиться: Зварений нут - 1 стакан Огірки - 2 шт Помідори - 2 шт Салат - пучок Масло і сік лимона - для заправки Сіль, спеції - за смаком Все дуже просто: Салат рвемо руками; Ріжемо овочі; Насипаємо нут; Поливаємо все олією і лимонним соком; Додаємо сіль і спеції; Перемішуємо і смачний, корисний салатик готовий! Можна додати свіжої зелені за бажанням! Рецепт супу з нутом Інгредієнти для страви: Нут - 100-150 грам Картопля - 0,5 кг Цибуля - 1 Морква - 1 Перець солодкий - 1 Томатна паста - невеликий тюбик Масло - для смаження Зелень - за бажанням Спосіб приготування: Для цієї страви нут треба замочити на ніч; Далі, ми набряклий нут ставимо на вогонь і варимо протягом години; Поки наш горох вариться - ріжемо дрібно цибулю, тремо моркву і підсмажуємо на плиті. Додаємо томатну пасту і порізаний перець. У течении15 хвилин смажимо на маленькому вогні; Чистимо і ріжемо картоплю, додаємо в каструлю з нутом; Засмажку висипаємо в каструлю, солимо, перчимо і варимо до готовності картоплі! Руцепт хумуса з нуту Хумус - це однорідна, кремоподібна паста. Її подають до овочів, чіпсів, крекерам і т. д. Що нам знадобиться: Нут; Тахін - паста з меленого кунжуту; Оливкова олія; Сік лимона; Сіль, часник; Спосіб приготування: Нут, як завжди, замочуємо на ніч, після чого варимо 1,5 - 2 години; Зварений нут остуджуємо; Додаємо до нього всі інгредієнти і збиваємо в блендері або комбайні, або ж товчемо; Готово!
Користувацькі характеристики
Вага2 кг кг
ПереглядНут
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
Країна- програвачУзбекистан
Країна-виходженняУзбекистан
ТипНут
Тип спеційНут,
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Цена за кг100
  • Ціна: 200 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner