Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кокосовий цукор - це продукт, який отримують із соку суцвіть кокоса. Цукор кокоса - це повністю органічний продукт, який має коричневий колір і дуже приємний, оригінальний смак карамелі або кокоса, а іноді навіть горіха.
Як виробляють кокосовий цукор?
Користь кокосового цукру обумовлена способом його виробництва. Добувають його так само, як березовий сік.
Далі, нектар, що зібрали - сушать на сонці, в результаті чого, він стає як густий сироп. В такому вигляді його можна використовувати, оскільки багато виробників продають саме сироп. Для того, що б вийшли кристалічні гранули, сироп добре висушують або ж заморожують.
В кокосовому цукрі міститься дуже багато необхідних для організму речовин, в основному вітаміни В, РР, різні мінерали, амінокислоти. Калорійність кокосового цукру на 100 грам - 380 калорій.
У чому різниця між кокосовим і рафінованим цукром?
Звичайний цукор в процесі обробки позбавляється всіх корисний властивостей, тому він забезпечує наш організм тільки непотрібними калоріями.
Крім цього звичайний цукор має високий глікемічний індекс і має нудотним, солодким смаком.
На відміну від рафінованого, кокосовий цукор зберігає в собі багато корисних речовин і має низький глікемічний індекс. Він дорівнює - 35.
Користь кокосового цукру
Кокосовий цукор швидко засвоюється організмом, тим самим він допомагає організму швидко відновити сили.
В кокосовому цукрі міститься глюкоза, яка необхідна для здорового функціонування печінки.
Вживання кокосового цукру дозволяє підтримувати вагу в нормі.
В кокосовому цукрі міститься інозитол. Це речовина, яка зменшує напади паніки, апатії, зневіри.
Кокосовий цукор містить амінокислоту - глютамін. Вченими доведено, що ця амінокислота корисна при лікуванні різних травм, опіків, ран.
Кокосовий цукор допомагає утворюватися новим клітинам в організмі.
Шкоду, яка може принести кокосовий цукор
Несмотря на то, что кокосовый сахар один из самых полезных, он может привести к набору веса, если употреблять его в больших количествах.
Так же вреден при аллергии на кокос.
Использование кокосового сахара
Кокосовый сахар широко используется в кулинарии. Абсолютно все блюда, в которые используют белый рафинированный сахар, можно приготовить с кокосовым.
Продукт улучшит вкус любого печенья, шоколада, тортика, десерта, варенья и т.д.
На основе кокосового сахара можно приготовить очень вкусные компоты, коктейли, соки.
Популярно добавлять сахар кокоса в фруктовые коктейли и смузи.
Деяким подобається поєднання цукру кокоса і кави.
Не радять додавати кокосовий цукор в чай, так як він стане каламутним.
Крім використання в кулінарній промисловості, кокосовий цукор застосовують в косметології. З нього роблять різні скраби для шкіри.
Купити кокосовий цукор можна в нашому інтернет-магазині як в роздріб від 100 грам так і оптом від 2-ох кілограм.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага | 1 кг кг |
Перегляд | Цукор |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Індонезія |
Країна-виходження | Індонезія |
Тип | Цукор |
Тип спецій | Кокосовий |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Цена за кг | 350 |
- Ціна: 350 ₴