
Кокосовий цукор, 250 г
- Готово до відправки
- Код: 00586-250-г
85 ₴
+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кокосовий цукор - це продукт, який отримують із соку суцвіть кокоса. Цукор кокоса - це повністю органічний продукт, який має коричневий колір і дуже приємний, оригінальний смак карамелі або кокоса, а іноді навіть горіха.
Як виробляють кокосовий цукор?
Користь кокосового цукру обумовлена способом його виробництва. Добувають його так само, як березовий сік.
Далі, нектар, що зібрали - сушать на сонці, в результаті чого, він стає як густий сироп. В такому вигляді його можна використовувати, оскільки багато виробників продають саме сироп. Для того, що б вийшли кристалічні гранули, сироп добре висушують або ж заморожують.
В кокосовому цукрі міститься дуже багато необхідних для організму речовин, в основному вітаміни В, РР, різні мінерали, амінокислоти. Калорійність кокосового цукру на 100 грам - 380 калорій.
У чому різниця між кокосовим і рафінованим цукром?
Звичайний цукор в процесі обробки позбавляється всіх корисний властивостей, тому він забезпечує наш організм тільки непотрібними калоріями.
Крім цього звичайний цукор має високий глікемічний індекс і має нудотним, солодким смаком.
На відміну від рафінованого, кокосовий цукор зберігає в собі багато корисних речовин і має низький глікемічний індекс. Він дорівнює - 35.
Користь кокосового цукру
Кокосовий цукор швидко засвоюється організмом, тим самим він допомагає організму швидко відновити сили.
В кокосовому цукрі міститься глюкоза, яка необхідна для здорового функціонування печінки.
Вживання кокосового цукру дозволяє підтримувати вагу в нормі.
В кокосовому цукрі міститься інозитол. Це речовина, яка зменшує напади паніки, апатії, зневіри.
Кокосовий цукор містить амінокислоту - глютамін. Вченими доведено, що ця амінокислота корисна при лікуванні різних травм, опіків, ран.
Кокосовий цукор допомагає утворюватися новим клітинам в організмі.
Шкоду, яка може принести кокосовий цукор
Незважаючи на те, що кокосовий цукор один з найбільш корисних, він може призвести до набору ваги, якщо вживати його у великих кількостях.
Так само шкідливий при алергії на кокос.
Використання кокосового цукру
Кокосовий цукор широко використовується в кулінарії. Абсолютно всі страви, в які використовують білий рафінований цукор, можна приготувати з кокосовим.
Продукт поліпшить смак будь-якого печива, шоколаду, тортика, десерту, варення і т. д.
На основі кокосового цукру можна приготувати дуже смачні компоти, коктейлі, соки.
Популярно додавати цукор кокоса у фруктові коктейлі, смузі.
Деяким подобається поєднання цукру кокоса і кави.
Не радять додавати кокосовий цукор в чай, так як він стане каламутним.
Крім використання в кулінарній промисловості, кокосовий цукор застосовують в косметології. З нього роблять різні скраби для шкіри.
Купити кокосовий цукор можна в нашому інтернет-магазині як в роздріб від 100 грам так і оптом від 2-ох кілограм.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага | 250 г кг |
Перегляд | Цукор |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Індонезія |
Країна-виходження | Індонезія |
Тип | Цукор |
Тип спецій | Кокосовий |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Цена за кг | 340 |
- Ціна: 85 ₴