
Шоколад білий, 1 кг
- Готово до відправки
- Код: 00590-1-кг
600 ₴
+380 (66) 255-52-92
- +380 (68) 488-82-92
- +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Белый шоколад - это шоколад, который не содержит какао бобов, а приготовлен на основе какао-масла, сахара и сухого молока. Такой состав используют для того, чтобы у шоколада получился кремовый оттенок.
Белый шоколад считается чуть менее полезным, нежели черный или молочный. Это связано с тем, что в его составе нет какао-порошка, который содержит антиоксиданты. Так же белый шоколад не содержит кофеин и теобромин, что конечно же минус. Однако есть свой плюс - его можно давать детям, не переживая за вредное воздействие на организм.
У складі білого бельгійського шоколаду обов'язково присутній вітамін До, А і Е, вітаміни групи В, макро і мікроелементи.
Для приготування бельгійського шоколаду необхідно дотримуватися деякі вимоги:
какао-боби повинні бути добре дозрілі.
при виробництві бельгійського шоколаду не використовують барвники, шкідливі добавки та штучні ароматизатори.
у шоколаді немає консервантів.
Користь білого шоколаду для організму:
Вітамін К, що міститься в білому шоколаді, сприяє здоровій роботі нирок, а також покращує засвоєння кальцію організмом.
Крім цього, завдяки селену поліпшується робота серця і зміцнюють кровоносні судини.
Какао-масло, яке міститься в білому шоколаді, сприяє відновленню клітин печінки.
Скраби на основі шоколаду приводять у норму суху і пошкоджену шкіру, запобігають появі зморшок.
Якщо вживати якісний шоколад в міру, то він не принесе шкоди, тільки користь!
Використання білого шоколаду в кулінарії
Спектр застосування білого шоколаду в кулінарії дуже широкий. З білого шоколаду можна готувати:
начинки для солодких виробів;
ганаш або ж глазур для прикраси тортів;
на основі білого шоколаду готують чізкейки і муси;
дуже смачними виходять крему на основі білого шоколаду;
крихта з білого шоколаду відмінно поєднується з коктейлями, морозивом та різноманітними десертами.
Чому на шоколаді з'являється наліт?
Білий наліт на шоколаді - це не страшно. В основному це пов'язано з підвищеною вологістю повітря, а не з тим, що у плитки шоколаду закінчився термін придатності. Наліт утворюється так:
на плитці з'являється конденсат, що в ньому розчиняється цукор;
після випаровування вологи, цукор залишається на поверхні шоколадки у вигляді мікроскопічних кристалів.
Купити бельгійський білий шоколад за доступною ціною можна в нашому інтернет-магазині. Білий шоколад можна купити як в роздріб від 100-грам так і оптом від 2-ох кілограм.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага | 1 кг кг |
Перегляд | Дрозпси |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Бельгія |
Країна-виходження | Бельгія |
Тип | Білий |
Тип спецій | Шоколад |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Цена за кг | 600 |
- Ціна: 600 ₴