Кошик
1044 відгуків
Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Шоколад білий, 1 кг

Шоколад білий, 1 кг

  • Готово до відправки
  • Код: 00590-1-кг

670 ₴

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Шоколад білий, 1 кг
Шоколад білий, 1 кгГотово до відправки
670 ₴
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Белый шоколад - это шоколад, который не содержит какао бобов, а приготовлен на основе какао-масла, сахара и сухого молока. Такой состав используют для того, чтобы у шоколада получился кремовый оттенок. Белый шоколад считается чуть менее полезным, нежели черный или молочный. Это связано с тем, что в его составе нет какао-порошка, который содержит антиоксиданты. Так же белый шоколад не содержит кофеин и теобромин, что конечно же минус. Однако есть свой плюс - его можно давать детям, не переживая за вредное воздействие на организм. У складі білого бельгійського шоколаду обов'язково присутній вітамін До, А і Е, вітаміни групи В, макро і мікроелементи. Для приготування бельгійського шоколаду необхідно дотримуватися деякі вимоги: какао-боби повинні бути добре дозрілі. при виробництві бельгійського шоколаду не використовують барвники, шкідливі добавки та штучні ароматизатори. у шоколаді немає консервантів. Користь білого шоколаду для організму: Вітамін К, що міститься в білому шоколаді, сприяє здоровій роботі нирок, а також покращує засвоєння кальцію організмом. Крім цього, завдяки селену поліпшується робота серця і зміцнюють кровоносні судини. Какао-масло, яке міститься в білому шоколаді, сприяє відновленню клітин печінки. Скраби на основі шоколаду приводять у норму суху і пошкоджену шкіру, запобігають появі зморшок. Якщо вживати якісний шоколад в міру, то він не принесе шкоди, тільки користь! Використання білого шоколаду в кулінарії Спектр застосування білого шоколаду в кулінарії дуже широкий. З білого шоколаду можна готувати: начинки для солодких виробів; ганаш або ж глазур для прикраси тортів; на основі білого шоколаду готують чізкейки і муси; дуже смачними виходять крему на основі білого шоколаду; крихта з білого шоколаду відмінно поєднується з коктейлями, морозивом та різноманітними десертами. Чому на шоколаді з'являється наліт? Білий наліт на шоколаді - це не страшно. В основному це пов'язано з підвищеною вологістю повітря, а не з тим, що у плитки шоколаду закінчився термін придатності. Наліт утворюється так: на плитці з'являється конденсат, що в ньому розчиняється цукор; після випаровування вологи, цукор залишається на поверхні шоколадки у вигляді мікроскопічних кристалів. Купити бельгійський білий шоколад за доступною ціною можна в нашому інтернет-магазині. Білий шоколад можна купити як в роздріб від 100-грам так і оптом від 2-ох кілограм.
Користувацькі характеристики
Вага1 кг кг
ПереглядДрозпси
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
Країна- програвачБельгія
Країна-виходженняБельгія
ТипБілий
Тип спеційШоколад
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Цена за кг670
  • Ціна: 670 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner