Кошик
1100 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 11.09).

Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Шоколад білий, 250 г

Шоколад білий, 250 г

  • Готово до відправки
  • Код: 00590-250-г

167,50 ₴

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Шоколад білий, 250 г
Шоколад білий, 250 гГотово до відправки
167,50 ₴
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Білий шоколад - це шоколад, який не містить какао бобів, а виготовлений на основі какао-масла, цукру і сухого молока. Такий склад використовують для того, щоб у шоколаду вийшов кремовий відтінок. Білий шоколад вважається трохи менш корисним, ніж чорний чи молочний. Це пов'язано з тим, що в його складі немає какао-порошку, який містить антиоксиданти. Так само білий шоколад не містить кофеїн і теобромін, що звичайно ж мінус. Однак є свій плюс - його можна давати дітям, не переживаючи за шкідливий вплив на організм. У складі білого бельгійського шоколаду обов'язково присутній вітамін До, А і Е, вітаміни групи В, макро і мікроелементи. Для приготування бельгійського шоколаду необхідно дотримуватися деякі вимоги: какао-боби повинні бути добре дозрілі. при виробництві бельгійського шоколаду не використовують барвники, шкідливі добавки та штучні ароматизатори. у шоколаді немає консервантів. Користь білого шоколаду для організму: Вітамін К, що міститься в білому шоколаді, сприяє здоровій роботі нирок, а також покращує засвоєння кальцію організмом. Крім цього, завдяки селену поліпшується робота серця і зміцнюють кровоносні судини. Какао-масло, яке міститься в білому шоколаді, сприяє відновленню клітин печінки. Скраби на основі шоколаду приводять у норму суху і пошкоджену шкіру, запобігають появі зморшок. Якщо вживати якісний шоколад в міру, то він не принесе шкоди, тільки користь! Використання білого шоколаду в кулінарії Спектр застосування білого шоколаду в кулінарії дуже широкий. З білого шоколаду можна готувати: начинки для солодких виробів; ганаш або ж глазур для прикраси тортів; на основі білого шоколаду готують чізкейки і муси; дуже смачними виходять крему на основі білого шоколаду; крихта з білого шоколаду відмінно поєднується з коктейлями, морозивом та різноманітними десертами. Чому на шоколаді з'являється наліт? Білий наліт на шоколаді - це не страшно. В основному це пов'язано з підвищеною вологістю повітря, а не з тим, що у плитки шоколаду закінчився термін придатності. Наліт утворюється так: на плитці з'являється конденсат, що в ньому розчиняється цукор; після випаровування вологи, цукор залишається на поверхні шоколадки у вигляді мікроскопічних кристалів. Купити бельгійський білий шоколад за доступною ціною можна в нашому інтернет-магазині. Білий шоколад можна купити як в роздріб від 100-грам так і оптом від 2-ох кілограм.
Користувацькі характеристики
Вага250 г кг
ПереглядДрозпси
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
Країна- програвачБельгія
Країна-виходженняБельгія
ТипБілий
Тип спеційШоколад
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Цена за кг670
  • Ціна: 167,50 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner