Кошик
800 відгуків
Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Шоколад білий-100 г

Шоколад білий-100 г

  • Готово до відправки
  • Код: 00590-100-г

65 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 75 грн

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Шоколад білий-100 г
Шоколад білий-100 гГотово до відправки
65 
Купити
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Белый шоколад - это шоколад, который не содержит какао бобов, а приготовлен на основе какао-масла, сахара и сухого молока. Такой состав используют для того, чтобы у шоколада получился кремовый оттенок. Белый шоколад считается чуть менее полезным, нежели черный или молочный. Это связано с тем, что в его составе нет какао-порошка, который содержит антиоксиданты. Так же белый шоколад не содержит кофеин и теобромин, что конечно же минус. Однако есть свой плюс - его можно давать детям, не переживая за вредное воздействие на организм. У складі білого бельгійського шоколаду обов'язково присутній вітамін До, А і Е, вітаміни групи В, макро і мікроелементи. Для приготування бельгійського шоколаду необхідно дотримуватися деякі вимоги: какао-боби повинні бути добре дозрілі. при виробництві бельгійського шоколаду не використовують барвники, шкідливі добавки та штучні ароматизатори. у шоколаді немає консервантів. Користь білого шоколаду для організму: Вітамін К, що міститься в білому шоколаді, сприяє здоровій роботі нирок, а також покращує засвоєння кальцію організмом. Крім цього, завдяки селену поліпшується робота серця і зміцнюють кровоносні судини. Какао-масло, яке міститься в білому шоколаді, сприяє відновленню клітин печінки. Скраби на основі шоколаду приводять у норму суху і пошкоджену шкіру, запобігають появі зморшок. Якщо вживати якісний шоколад в міру, то він не принесе шкоди, тільки користь! Використання білого шоколаду в кулінарії Спектр застосування білого шоколаду в кулінарії дуже широкий. З білого шоколаду можна готувати: начинки для солодких виробів; ганаш або ж глазур для прикраси тортів; на основе белого шоколада готовят чизкейки и муссы; очень вкусными получаются крема на основе белого шоколада; крошка из белого шоколада отлично сочетается с коктейлями, мороженым и различными десертами. Почему на шоколаде появляется налет? Белый налет на шоколаде - это не страшно. В основном это связано с повышенной влажностью воздуха, а не с тем, что у плитки шоколада истек срок годности. Налет образовывается так: на плитке появляется конденсат, в нем растворяется сахар; после испарения влаги, сахар остается на поверхности шоколадки в виде микроскопических кристаллов. Купити бельгійський білий шоколад за доступною ціною можна в нашому інтернет-магазині. Білий шоколад можна купити як в роздріб від 100-грам так і оптом від 2-ох кілограм.
Користувацькі характеристики
Вага100 г кг
ПереглядДрозпси
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
Країна- програвачБельгія
Країна-виходженняБельгія
ТипБілий
Тип спеційШоколад
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Цена за кг650
  • Ціна: 65 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner