Кошик
1433 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (16.06).

Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Нітритна сіль 0,5%, 1 кг

Нітритна сіль 0,5%, 1 кг

  • Готово до відправки
  • Код: 00659-1-кг

50 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Нітритна сіль 0,5%, 1 кг
Нітритна сіль 0,5%, 1 кгГотово до відправки
50 ₴
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Нитритная сіль - це суміш харчової солі з нітритом натрію. Продукт являє собою білий порошок, який не має запаху, а на смак дуже солоний. Нитритная сіль вкрай необхідна при виготовленні ковбас. Саме вона захищає ковбаси від виникнення в них небезпечних бактерій. Властивості нитритной солі: Завдяки нитритной солі м'ясо в ковбасах набуває яскравий колір, а не бліді відтінки. Нитритная сіль подовжує період свіжості м'ясних продуктів і відмінно справляється з бактеріями. Продукт значно знижує ризики розвитку ботулізму. Нітрит натрію здатний змінювати склад волокон, і робити ковбаси ніжніше. Нитритная сіль сприяє поліпшенню смаку і кольору ковбасних виробів. Нитритная сіль повністю нешкідлива для організму (в помірних кількостях) і навіть навпаки, забезпечує профілактику від бактерій. Завдяки нитритной солі в ковбасних і м'ясних виробах припиняються процеси окислення ліпідів. Без цього жир б жовтів і псував смак виробу. Застосовувати нитритную сіль можна як на виробництві так і в домашніх умовах. Головне знати дозування цього продукту. Як правильно використовувати нитритную сіль. При виготовленні ковбас рекомендоване дозування нитритной солі - 15-20 грам на 1 кілограм м'яса. Нитритную сіль необхідно додавати в прогрітий продукт, інакше хімікат випаде в осад. Не рекомендується нагрівати продукти, що містять нітрит натрію до 120С, так як це тягне за собою виділення шкідливих речовин. Термін придатності нитритной солі - 2 роки. Зберігати її необхідно в темному і сухому місці. Тара повинна бути закрита. При попаданні вологи в продукт - він псується. З нитритной сіллю величезна кількість рецептів. Її використовують для приготування сиров'ялених і сирокопчених ковбас, варених ковбас, сосисок, сиров'ялених шийок, рубаних ковбас, для копчення і засолу м'яса та інше. Чим можна замінити нитритную сіль? Якщо ви вирішили готувати ковбасу, але під рукою не виявилося нитритной солі, то можна її замінити: харчовою сіллю; морською сіллю; спеціями. Шкода нитритной солі. Краще всього відмовитися від продукції, що містить нитритную сіль людям, що: Схильні до набряків, швидкому набору зайвої ваги. Мають ниркову недостатність. З гіпертонією. Мають проблеми з м'язовим тонусом. У нашому інтернет-магазині можна купити завжди свіжу і сертифіковану продукцію. Нитритную сіль можна придбати як в роздріб від 100 грам, так і оптом від 2-ох кілограм.
Користувацькі характеристики
Вага5% кг
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
Країна- програвачПольща
Країна-виходженняПольща
ТипНитринна
Тип спеційНитринна
УпаковкаПоліетиленовий пакет
  • Ціна: 50 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner