Кошик
1300 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 10.02).

Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Нітритна сіль 0,5%, 100 г

Нітритна сіль 0,5%, 100 г

  • Готово до відправки
  • Код: 00659-100-г

10 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Нітритна сіль 0,5%, 100 г
Нітритна сіль 0,5%, 100 гГотово до відправки
10 ₴
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Нитритная сіль - це суміш харчової солі з нітритом натрію. Продукт являє собою білий порошок, який не має запаху, а на смак дуже солоний. Нитритная сіль вкрай необхідна при виготовленні ковбас. Саме вона захищає ковбаси від виникнення в них небезпечних бактерій. Властивості нитритной солі: Завдяки нитритной солі м'ясо в ковбасах набуває яскравий колір, а не бліді відтінки. Нитритная сіль подовжує період свіжості м'ясних продуктів і відмінно справляється з бактеріями. Продукт значно знижує ризики розвитку ботулізму. Нитрит натрия способен менять состав волокон, и делать колбасы нежнее. Нитритная соль способствует улучшению вкуса и цвета колбасных изделий. Нитритная соль полностью безвредна для организма (в умеренных количествах) и даже наоборот, обеспечивает профилактику от бактерий. Благодаря нитритной соли в колбасных и мясных изделиях приостанавливаются процессы окисления липидов. Без этого жир бы желтел и портил вкус изделия. Применять нитритную соль можно как на производствах так и в домашних условиях. Главное знать дозировку этого продукта. Как правильно использовать нитритную соль. При изготовлении колбас рекомендуемая дозировка нитритной соли - 15-20 грамм на 1 килограмм мяса. Нитритную соль необходимо добавлять в прогретый продукт, иначе химикат выпадет в осадок. Не рекомендуется нагревать продукты, что содержат нитрит натрия до 120С, так как это влечет за собой выделение вредных веществ. Срок годности нитритной соли - 2 года. Хранить ее необходимо в темном и сухом месте. Тара должна быть закрыта. При попадании влаги в продукт - он портится. З нитритной сіллю величезна кількість рецептів. Її використовують для приготування сиров'ялених і сирокопчених ковбас, варених ковбас, сосисок, сиров'ялених шийок, рубаних ковбас, для копчення і засолу м'яса та інше. Чим можна замінити нитритную сіль? Якщо ви вирішили готувати ковбасу, але під рукою не виявилося нитритной солі, то можна її замінити: харчовою сіллю; морською сіллю; спеціями. Шкода нитритной солі. Краще всього відмовитися від продукції, що містить нитритную сіль людям, що: Схильні до набряків, швидкому набору зайвої ваги. Мають ниркову недостатність. З гіпертонією. Мають проблеми з м'язовим тонусом. У нашому інтернет-магазині можна купити завжди свіжу і сертифіковану продукцію. Нитритную сіль можна придбати як в роздріб від 100 грам, так і оптом від 2-ох кілограм.
Користувацькі характеристики
Вага5% кг
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
Країна- програвачПольща
Країна-виходженняПольща
ТипНитринна
Тип спеційНитринна
УпаковкаПоліетиленовий пакет
  • Ціна: 10 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner