Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Імбир – ніжна і гостра пряність, давно відома всьому світу, улюблена кухарями Японії, Китаю і індії, і переживає новий світанок своєї популярності, Склад і властивості імбиру роблять її унікальною спецією з універсальним застосуванням в різних стравах.
Суміш прянощів «Імбирна» складається з меленого імбиру, шматочків часнику сушеного, цибулі сушеної, червоної паприки, не містить солі. Суміш прянощів «Імбирна» має приємний пряний аромат і слабопекучий смак.
Суміш прянощів «Імбирна» застосовується для натирання або маринування м'яса птиці, для приготування курей-гриль, а так само маринування і запікання м'яса інших сортів. Суміш прянощів «Імбирна» може бути використана для приготування різних соусів, маринадів, страв з овочів і риби. З сумішшю «Імбирна» радимо так само приготувати медовий маринад для запікання курки або курячих крилець. Приготоване блюдо при цьому набуває приємний пряний аромат, апетитну скоринку і привабливий колір.
Характеристика:
Зовнішній вигляд – сипуча суміш.
Колір – бежевий з вкрапленнями червоного.
Смак – пряний, злегка пекучий.
Запах – властивий прянощів, що входять до складу суміші.
Застосування:
При використанні суміші прянощів «Імбирна» для натирання або маринування м'яса птиці або м'яса інших сортів рекомендується використовувати 10-20 г суміші на 1 кг не солоного м'яса. Рекомендований час маринування в холодному місці – 2-4 години.
Для приготування 100 г медового маринаду з сумішшю прянощів «Імбирна» візьміть
меду – 45г; солі кухонної – 9г; оцту 9% - 8г; олії - 18г; суміші «Імбирна» - 20г. Натріть приготовленим маринадом курку, курячі крила або будь-яке інше м'ясо, викладіть в герметичну посуд і поставте маринуватися в холодне місце на 30 – 40 хв. Після чого запікайте спочатку 15 хв. при температурі 250 0С, потім до готовності при температурі 180-200 0С. Витрата медового маринаду з сумішшю «Імбирна» на 1 кг м'яса ≈ 50 р.
Рекомендації:
Приступаючи до маринування, правильно підбирайте ємність. Посуд не повинна бути занадто велика або маленька, а точно за розміром шматка курки або м'яса. Один з кращих варіантів для маринування — це поліетиленовий пакет або харчова плівка. Оберніть нею обмащений пряною сумішшю птицю або м'ясо і поставте маринуватися в прохолодне місце. Не використовуйте металеві (неемальовані) контейнери і каструлі. Метал може вплинути на смакові якості маринаду.
Умови зберігання:
Суміш прянощів «Імбирна» повинна зберігатися в герметичній посуді із світлонепроникного матеріалу в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20оС. У відкритому стані не зберігати.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 250 г |
Користувацькі характеристики | |
Перегляд | Смішка для готування |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Призначення | Для м'яса |
Країна- програвач | Україна |
Країна-виходження | Україна |
Тип | Суміш приправи |
Тип спецій | Суміш |
Цена за кг | 280 |
- Ціна: 70 ₴