Кошик
1049 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (24.06).

Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Гриб Муер, 1 кг

Гриб Муер, 1 кг

  • Готово до відправки
  • Код: 00197-1-кг

580 ₴

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Гриб Муер, 1 кг
Гриб Муер, 1 кгГотово до відправки
580 ₴
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Деревний гриб муер користується особливим попитом у європейських країнах, і в країнах азіатського регіону. Особливо багато у нього фанатів в Кореї, Японії та Китаї, звідки він родом. В гастрономії Піднебесній цей гриб займає важливе місце, втілюючи кулінарну філософію, яка свідчить, що страва повинна не тільки радувати смакові рецептори, але і надавати лікувальний ефект. Муер - Аурикулярия уховидная (Auricularia auricula), званий також «деревні вушка» або «чорний китайський деревний гриб», являє собою деревні гриби чорного кольору. Зовнішній вигляд: тонкі і ламкі капелюшки деревного гриба, розміром від 2 до 10 см, нагадують невеликі шматочки обгорілої папери, у свіжому вигляді мають форму раковини. Смак і аромат: Муэру властивий легкий аромат димку, м'якоть має хрустку хрящеобразную консистенцію і солодкуватий смак. Після замочування запах зникає, а гриби набувають нейтральний смак. Склад і властивості: Муер є потужним антиоксидантом, накопичувачем йоду, містить життєво важливі для людини білки, вуглеводи, вітаміни, а так само желатин, має відмінну властивість очищення і вымасливания. Має в своєму складі комплекс з восьми амінокислот, провітаміни та інші рідкісні елементи, зменшують ризик появи різних захворювань. Муер очищає легені, кишечник, попереджує тромбоутворення в кровоносних судинах, допомагає запобігти старіння організму. Спосіб приготування: гриби Замочити у воді кімнатної температури на 4-6 годин, мінімальний час замочування – 30 хв. Води повинно бути досить багато, так як гриби збільшуються в розмірі в 8-10 разів (шматочок гриба, що уміщається в столовій ложці, вбирає близько 150-250 мл води). Гідратовані (розмоклі) гриби ретельно промити, видалити жорсткі коріння і забруднені піском місця, відкинути на сито і дати воді стекти. Розділити «великі сімейки» на окремі «вушка», дрібно різати Муер не потрібно. Застосування: Гриби муер мають відносно нейтральними смаковими якостями, тому їх можна поєднувати з будь-якими продуктами харчування. В якості основного самостійного блюда їх не використовують, але часто додають до різних супів, салатів, гарнірів, холодних закусок, а також до тушкованих і смажених страв. Гриби муер рекомендують смажити зі спеціями. Розігрівають сковорідку, кладуть червоний перець, мелену кинзу, додають оливкове масло і смажать протягом 2 хвилин. Потім додають заздалегідь підготовлені гриби і смажать ще близько 10 хвилин. Грибам дають охолонути і посипають свіжою зеленню. З грибів муер виходить відмінний гарнір для смаженої картоплі, вареного рису або свинини. Також їх використовують при приготуванні делікатесних салатів. Зберігання: Гриби муер зберігають у герметичній тарі при температурі 18-200С і відносній вологості 70%. При дотриманні умов зберігання у сухому вигляді можуть зберігається 3 роки. У гідратованому вигляді можна зберігати 2-3 дні в холодильнику в закритому посуді. Для запобігання висихання посуд додають воду.
Основні
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Користувацькі характеристики
Вага1 кг кг
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
Країна- програвачКитай
Країна-виходженняКитай
ТипГриб Муер
Тип спеційГриб
Цена за кг580
  • Ціна: 580 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner