Кошик
1306 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (17.02).

Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Суміш спецій для глінтвейну, 2 кг

Суміш спецій для глінтвейну, 2 кг

  • Готово до відправки
  • Код: 00051-2-кг

1 340 ₴

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Суміш спецій для глінтвейну, 2 кг
Суміш спецій для глінтвейну, 2 кгГотово до відправки
1 340 ₴
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Глінтвейн - це гарячий напій, приготований на основі вина, меду, спецій та фруктів. Перші рецепти глінтвейну з'явилися ще в Стародавньому Римі. По-справжньому популярним напій став у скандинавських країнах середньовічної Європи. Там гаряче вино зі спеціями подавали на різдвяних ярмарках і варили будинку. Через кілька століть глінтвейн поширився по всьому континенту. Створюється суміш прянощів Глінтвейн з подрібнених: кориці, сушених зерен бадьяна, бутонів гвоздики, запашного перцю, мускатного горіха, імбиру. Володіє сильним солодкувато-пряний аромат. Характеристика: Внешний вид - сыпучее смесь с размером кусочков 3-5 мм. Цвет - кусочки бежевого и коричневого цвета. Вкус - пряный. Запах - свойственный пряностей, входящих в состав смеси. Состав - смесь специй и пряностей. Рекомендации по применению смеси пряностей Глинтвейн Для приготовления глинтвейна хорошо подходят красные столовые сухие и полусухие вина Мерло. Каберне, Киндзмараулли, Хванчкара и др. Содержание алкоголя по правилам, установленным в Германии, должно быть 7-9%. От крепленых вин лучше отказаться, так как при их нагревании появляется неприятный запах спирта, портит впечатление от напитка. Как правильно приготовить глинтвейн В 0,7 л вина добавляют 15 г смеси Глинтвейн и 3 столовые ложки с горкой меда (при наличии аллергической реакции на продукты пчеловодства, мед можно заменить четырьмя столовыми ложками сахара), разогревают его на паровой бане до температуры 85-90С, настаивают в течение 5- 10 мин. и фильтруют через сито из нержавеющей стали с размером ячеек 0,5-1 мм. Для придания напитку приятного фруктового аромата при приготовлении рекомендуют добавлять в вино нарезанные кубиками свежие яблоки ароматных сортов и кубик цедры лимона или апельсина. Рекомендуємо дотримувати кілька правил при приготуванні глінтвейну: Глінтвейн не повинен кипіти (готують напій на паровій бані); Вино потрібно нагрівати до тих пір, поки не зникне біла пінка; Температура напою при подачі повинна бути не вище 70С; Бажано подавати глінтвейн в посуді, довго зберігає тепло. Умови зберігання: Суміш прянощів Глінтвейн зберігають у герметичній скляній посудині в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С. У відкритому стані не зберігати.
Основні
ВиробникУкраїна
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Вага2000 г
Користувацькі характеристики
ПереглядСмішка для готування
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
ПризначенняДля напоїв
Країна- програвачУкраїна
Країна-виходженняУкраїна
ТипСуміш приправи
Тип спеційСуміш
Цена за кг670
  • Ціна: 1 340 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner