Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Глінтвейн - це гарячий напій, приготований на основі вина, меду, спецій та фруктів.
Перші рецепти глінтвейну з'явилися ще в Стародавньому Римі. По-справжньому популярним напій став у скандинавських країнах середньовічної Європи. Там гаряче вино зі спеціями подавали на різдвяних ярмарках і варили будинку. Через кілька століть глінтвейн поширився по всьому континенту.
Створюється суміш прянощів Глінтвейн з подрібнених: кориці, сушених зерен бадьяна, бутонів гвоздики, запашного перцю, мускатного горіха, імбиру. Володіє сильним солодкувато-пряний аромат.
Характеристика:
Внешний вид - сыпучее смесь с размером кусочков 3-5 мм.
Цвет - кусочки бежевого и коричневого цвета.
Вкус - пряный.
Запах - свойственный пряностей, входящих в состав смеси.
Состав - смесь специй и пряностей.
Рекомендации по применению смеси пряностей Глинтвейн
Для приготовления глинтвейна хорошо подходят красные столовые сухие и полусухие вина Мерло. Каберне, Киндзмараулли, Хванчкара и др. Содержание алкоголя по правилам, установленным в Германии, должно быть 7-9%. От крепленых вин лучше отказаться, так как при их нагревании появляется неприятный запах спирта, портит впечатление от напитка.
Как правильно приготовить глинтвейн
В 0,7 л вина добавляют 15 г смеси Глинтвейн и 3 столовые ложки с горкой меда (при наличии аллергической реакции на продукты пчеловодства, мед можно заменить четырьмя столовыми ложками сахара), разогревают его на паровой бане до температуры 85-90С, настаивают в течение 5- 10 мин. и фильтруют через сито из нержавеющей стали с размером ячеек 0,5-1 мм. Для придания напитку приятного фруктового аромата при приготовлении рекомендуют добавлять в вино нарезанные кубиками свежие яблоки ароматных сортов и кубик цедры лимона или апельсина.
Рекомендуємо дотримувати кілька правил при приготуванні глінтвейну:
Глінтвейн не повинен кипіти (готують напій на паровій бані);
Вино потрібно нагрівати до тих пір, поки не зникне біла пінка;
Температура напою при подачі повинна бути не вище 70С;
Бажано подавати глінтвейн в посуді, довго зберігає тепло.
Умови зберігання:
Суміш прянощів Глінтвейн зберігають у герметичній скляній посудині в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С.
У відкритому стані не зберігати.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 2000 г |
Користувацькі характеристики | |
Перегляд | Смішка для готування |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Призначення | Для напоїв |
Країна- програвач | Україна |
Країна-виходження | Україна |
Тип | Суміш приправи |
Тип спецій | Суміш |
Цена за кг | 670 |
- Ціна: 1 340 ₴