Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Глінтвейн - це гарячий напій, приготований на основі вина, меду, спецій та фруктів.
Перші рецепти глінтвейну з'явилися ще в Стародавньому Римі. По-справжньому популярним напій став у скандинавських країнах середньовічної Європи. Там гаряче вино зі спеціями подавали на різдвяних ярмарках і варили будинку. Через кілька століть глінтвейн поширився по всьому континенту.
Створюється суміш прянощів Глінтвейн з подрібнених: кориці, сушених зерен бадьяна, бутонів гвоздики, запашного перцю, мускатного горіха, імбиру. Володіє сильним солодкувато-пряний аромат.
Характеристика:
Зовнішній вигляд - сипуча суміш з розміром шматочків 3-5 мм.
Колір - шматочки бежевого і коричневого кольору.
Смак - пряний.
Запах - властивий прянощів, що входять до складу суміші.
Склад - суміш спецій і прянощів.
Рекомендації щодо застосування суміші прянощів Глінтвейн
Для приготування глінтвейну добре підходять червоні столові сухі і напівсухі вина Мерло. Каберне, Кіндзмарауллі, Хванчкара та ін. Вміст алкоголю за правилами, встановленими в Німеччині, має бути 7-9%. Від кріплених вин краще відмовитися, так як при їх нагріванні з'являється неприємний запах спирту, псує враження від напою.
Як правильно приготувати глінтвейн
У 0,7 л вина додають 15 г суміші Глінтвейн і 3 столові ложки з гіркою меду (за наявності алергічної реакції на продукти бджільництва, мед можна замінити чотирма столовими ложками цукру), розігрівають його на паровій бані до температури 85-90С, настоюють протягом 5 - 10 хв. і фільтрують через сито з нержавіючої сталі з розміром вічок 0,5-1 мм. Для додання напою приємного фруктового аромату при приготуванні рекомендують додавати в вино нарізані кубиками свіжі яблука ароматних сортів і кубик цедри лимона або апельсина.
Рекомендуємо дотримувати кілька правил при приготуванні глінтвейну:
Глінтвейн не повинен кипіти (готують напій на паровій бані);
Вино потрібно нагрівати до тих пір, поки не зникне біла пінка;
Температура напою при подачі повинна бути не вище 70С;
Бажано подавати глінтвейн в посуді, довго зберігає тепло.
Умови зберігання:
Суміш прянощів Глінтвейн зберігають у герметичній скляній посудині в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С.
У відкритому стані не зберігати.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 кг кг |
Перегляд | Смішка для готування |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Призначення | Для напоїв |
Країна- програвач | Україна |
Країна-виходження | Україна |
Тип | Суміш приправи |
Тип спецій | Суміш |
Цена за кг | 690 |
- Ціна: 690 ₴