Кошик
1271 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Суміш спецій для глінтвейну, 1 кг

Суміш спецій для глінтвейну, 1 кг

  • Готово до відправки
  • Код: 00051-1-кг

690 ₴

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Суміш спецій для глінтвейну, 1 кг
Суміш спецій для глінтвейну, 1 кгГотово до відправки
690 ₴
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Глінтвейн - це гарячий напій, приготований на основі вина, меду, спецій та фруктів. Перші рецепти глінтвейну з'явилися ще в Стародавньому Римі. По-справжньому популярним напій став у скандинавських країнах середньовічної Європи. Там гаряче вино зі спеціями подавали на різдвяних ярмарках і варили будинку. Через кілька століть глінтвейн поширився по всьому континенту. Створюється суміш прянощів Глінтвейн з подрібнених: кориці, сушених зерен бадьяна, бутонів гвоздики, запашного перцю, мускатного горіха, імбиру. Володіє сильним солодкувато-пряний аромат. Характеристика: Зовнішній вигляд - сипуча суміш з розміром шматочків 3-5 мм. Колір - шматочки бежевого і коричневого кольору. Смак - пряний. Запах - властивий прянощів, що входять до складу суміші. Склад - суміш спецій і прянощів. Рекомендації щодо застосування суміші прянощів Глінтвейн Для приготування глінтвейну добре підходять червоні столові сухі і напівсухі вина Мерло. Каберне, Кіндзмарауллі, Хванчкара та ін. Вміст алкоголю за правилами, встановленими в Німеччині, має бути 7-9%. Від кріплених вин краще відмовитися, так як при їх нагріванні з'являється неприємний запах спирту, псує враження від напою. Як правильно приготувати глінтвейн У 0,7 л вина додають 15 г суміші Глінтвейн і 3 столові ложки з гіркою меду (за наявності алергічної реакції на продукти бджільництва, мед можна замінити чотирма столовими ложками цукру), розігрівають його на паровій бані до температури 85-90С, настоюють протягом 5 - 10 хв. і фільтрують через сито з нержавіючої сталі з розміром вічок 0,5-1 мм. Для додання напою приємного фруктового аромату при приготуванні рекомендують додавати в вино нарізані кубиками свіжі яблука ароматних сортів і кубик цедри лимона або апельсина. Рекомендуємо дотримувати кілька правил при приготуванні глінтвейну: Глінтвейн не повинен кипіти (готують напій на паровій бані); Вино потрібно нагрівати до тих пір, поки не зникне біла пінка; Температура напою при подачі повинна бути не вище 70С; Бажано подавати глінтвейн в посуді, довго зберігає тепло. Умови зберігання: Суміш прянощів Глінтвейн зберігають у герметичній скляній посудині в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С. У відкритому стані не зберігати.
Основні
ВиробникУкраїна
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Користувацькі характеристики
Вага1 кг кг
ПереглядСмішка для готування
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
ПризначенняДля напоїв
Країна- програвачУкраїна
Країна-виходженняУкраїна
ТипСуміш приправи
Тип спеційСуміш
Цена за кг690
  • Ціна: 690 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner