Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Копчена паприка (піментон) — це спеція зі стручків перцю. Їх сушать, коптять два тижні над вогнем із деревини дуба, а потім перемелюють. Копчена паприка має чудовий концентрований аромат димку та має яскраво-червоний колір.В вперше копчена паприка з'явилася в Іспанії. На сьогодні вона виробляється в країнах Середземномор'я, в Індії, Азії, Латинській Америці.Солодка копчена паприка така ж корисна, як і звичайна паприка. Вона містить білки, жири, вуглеводи, харчові волокна, вітаміни, макроелементи, мікроелементи, жирні кислоти, амінокислоти. Застосування паприки поширилося на кулінарію, харчову промисловість і диван. У кулінарії велика кількість страв із додаванням піментону. Паприка копчена — популярна пряність в іспанській кухні. Вона надає їжі яскравого червоного кольору та копченого запаху.Спеція шикарно поєднується з м'ясом (бараниною, свининою, телятиною, куркою). Зі стейками, з копченими ребристками, смаженими та запеченими курячими ніжками та крильцями. З додаванням цієї пряності готують паелью, картоплю, супи, соус барбекю.Чарівно поєднується спеція з різними овочами та бобовими, з підливами, соусами, заправками та маринадами.Копчену паприку додають навіть у хлібобулочні вироби: у пироги, булочки, тістечка та інше.Спеція чудово поєднується з такими спеціями, як: куркума, розмарин, часник, кмин, чебрець, петрушка, запашний перець.У страви пряність найкраще додавати наприкінці приготування або вже в готові страви. Як зробити копчену паприку вдома самостійно моло, хто знає. Але якщо Ви любите смачно готувати, то цей рецепт саме для Вас! Але для цього потрібна коптильня. На дно коптильні насипте тріски, покладіть перці порізані навпіл і коптіть три доби, періодично перевертаючи. Готово! Користь паприки для організму: Паприка багата на антиоксиданти, мінерали та вітаміни, які зберігають нам здоров'я й підтримують організм у тонусі.Пряність має протизапальні й антибактеріальні властивості.Солодка паприка сприяє зниження артеріального тиску, завдяки розслабленню кровоносних судин.Спеція забезпечує наш організм енергією.Паприка є чудовим антидепресантом. Вживаючи її регулярно, можна позбутися млявості, депресії, втоми.Вітамін А, який міститься в паприкі, сприяє підтримці нормального зору.Спеція покращує травлення, стимулює вироблення шлункової кислоти.Паприка позитивно впливає не тільки на здоров'я, але й на зовнішній вигляд. Вона позитивно впливає на стан волосся і шкіри.Паприку не рекомендують людям із найсерйознішими проблемами шлунка, а також людям, які страждають на стенокардію. Заборонено вживати паприку з індивідуальною нестерпністю перцю.Не знаєте, де купити якісну копчену паприку? Тоді Ви потрапили туди куди потрібно! У нашому інтернет-магазині можна купити ароматну, натуральну копчену паприку за доступною ціною. Солодку копчену паприку (піментон) можна купити в нашому інтернет-магазині гуртом і в роздріб від 100 грамів.
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Паприка |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 500 г кг |
Перегляд | Паприка |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Стан | Молотий |
Країна- програвач | Китай |
Країна-виходження | Китай |
Тип | Паприка |
Цена за кг | 310 |
- Ціна: 155 ₴