Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Пектин яблучний — натуральний загусник і стабілізатор Пектин яблучний виробляють із вичавлень і жома після перероблення яблук. Він являє собою високомолекулярний полісахарид складної будови. Склад і властивості пектину яблучний має порошкуподібну структуру білого, світло-сірого або кремового кольору. Добре розчиняється у воді. До складу входять: - Пектинові речовини - Пентозани - Клітковина - Мінеральні солі Застосування в харчовій промисловості Завдяки здатності пектину утворювати желеподібні структури, яблучний пектин використовується як: - Загусник і стабілізатор під час виробництва різних кондитерських виробів, желе, джемів, кремів тощо. - Емульгатор і піноутворювач для напоїв - Основа для функціональних харчових продуктів Користь для здоров'я Регулярне споживання пектину яблучного: - Сприяє виведенню з організму шлаків і токсинів - Покращує роботу шлунково-кишкового тракту - Знижує рівень холестерину в крові - Нормалізує обмін речовин Отже, це багатофункціональна, корисна й ефективна натуральна речовина.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна |
Тип | Загущувач |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 100 г кг |
Перегляд | Пектин |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Україна |
Країна-виходження | Україна |
Тип спецій | Пектин |
Цена за кг | 1150 |
- Ціна: 115 ₴