Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Цейлонська кориця — це справжня кориця, яка дуже корисна для людського організму. Батьківщина цейлонської кориці — Шрі-Ланка.Польза кориці зумовлена її складом. У прянощах є вітамін А, С, вітаміни групи B, вітамін Е, K, PP, мікро- та макроелементи.Як різниця між цейлонкою корицею й касією, і чому кассія може бути небезпечною?Оба різновиду кориці містять у собі кумарин. Це запашна речовина, яка застосовується для виготовлення тютюнових виробів, у парфумерії, а також для деяких цілей у медицині.Саме головне те, що цейлонська кориця містить кумарин у найбільш мінімальних кількостях, а в касії вона вища 1200 разів. Саме тому не можна вживати косію у великих кількостях. Корисні властивості цейлонської кориці знижує рівень цукру в крові Сприяє зміцненню імунітету Покращує зір Оздоровлює шкіру, позбавляє ороговілих частинок, допомагає загоєнню ран.Поклацливо діє на нервову систему, знімає подразненість, втома, сонливість.Забезпечно діє робота серця, бере участь у процесах згортання шкіри.Рекомендується для вживання жінкам, оскільки знімає біль, налагоджує менструальний цикл. Допоможе скинути зайву вагу. Протипоказання до вживання кориці Заборонено корицю вживати під час вагітності, а також не рекомендується давати дітям до 3 років. Застосування цейлонської кориці в медицині. Як і безліч інших спецій, кориця знайшла своє застосування в медицині.Еї використовують для лікування таких хвороб, як: цукровий діабет, панкреатит, гастрит, під час хвороб кишківника, печінки.У косметології з корицею роблять всілякі маски для волосся, обличчя та т.д. Застосування кориці в кулінарії Кориця на смак і аромат дуже приємна. Вона злегка пекуча, тепла та помірно пряна. Переважно її додають у кондитерські вироби. Мелена кориця додається у всілякі торти, пряники, печива, пироги, цукерки, шоколад, у молочні каші та фруктові салати; у джеми, варення, муси тощо. Додає аромату кориця різним напоям: лікерам, компотам, пуншам, гурам, вину, і навіть пиву. Паличка кориці стане чудовим доповненням до чорного чаю, а щіпка мелена кориці — поліпшить смак кави або шоколаду.В харчовій промисловості корицю додають до ковбаси, паштети, деякі консерви, соуси.
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Кориця |
Упаковка | Пластикова банка |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 80 гр кг |
Перегляд | Пружності |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Шрі Ланка |
Країна-виходження | Шрі Ланка |
Тип | Корица |
- Ціна: 275 ₴