Кошик
1119 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Кориця цейлонська мелена, 80 г

Кориця цейлонська мелена, 80 г

  • Немає в наявності
  • Код: 00746

275 ₴

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Кориця цейлонська мелена, 80 г
Кориця цейлонська мелена, 80 гНемає в наявності
275 ₴
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Цейлонська кориця — це справжня кориця, яка дуже корисна для людського організму. Батьківщина цейлонської кориці — Шрі-Ланка.Польза кориці зумовлена її складом. У прянощах є вітамін А, С, вітаміни групи B, вітамін Е, K, PP, мікро- та макроелементи.Як різниця між цейлонкою корицею й касією, і чому кассія може бути небезпечною?Оба різновиду кориці містять у собі кумарин. Це запашна речовина, яка застосовується для виготовлення тютюнових виробів, у парфумерії, а також для деяких цілей у медицині.Саме головне те, що цейлонська кориця містить кумарин у найбільш мінімальних кількостях, а в касії вона вища 1200 разів. Саме тому не можна вживати косію у великих кількостях. Корисні властивості цейлонської кориці знижує рівень цукру в крові Сприяє зміцненню імунітету Покращує зір Оздоровлює шкіру, позбавляє ороговілих частинок, допомагає загоєнню ран.Поклацливо діє на нервову систему, знімає подразненість, втома, сонливість.Забезпечно діє робота серця, бере участь у процесах згортання шкіри.Рекомендується для вживання жінкам, оскільки знімає біль, налагоджує менструальний цикл. Допоможе скинути зайву вагу. Протипоказання до вживання кориці Заборонено корицю вживати під час вагітності, а також не рекомендується давати дітям до 3 років. Застосування цейлонської кориці в медицині. Як і безліч інших спецій, кориця знайшла своє застосування в медицині.Еї використовують для лікування таких хвороб, як: цукровий діабет, панкреатит, гастрит, під час хвороб кишківника, печінки.У косметології з корицею роблять всілякі маски для волосся, обличчя та т.д. Застосування кориці в кулінарії Кориця на смак і аромат дуже приємна. Вона злегка пекуча, тепла та помірно пряна.  Переважно її додають у кондитерські вироби. Мелена кориця додається у всілякі торти, пряники, печива, пироги, цукерки, шоколад, у молочні каші та фруктові салати; у джеми, варення, муси тощо. Додає аромату кориця різним напоям: лікерам, компотам, пуншам, гурам, вину, і навіть пиву. Паличка кориці стане чудовим доповненням до чорного чаю, а щіпка мелена кориці — поліпшить смак кави або шоколаду.В харчовій промисловості корицю додають до ковбаси, паштети, деякі консерви, соуси.
Основні
Тип спеційКориця
УпаковкаПластикова банка
Користувацькі характеристики
Вага80 гр кг
ПереглядПружності
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
Країна- програвачШрі Ланка
Країна-виходженняШрі Ланка
ТипКорица
  • Ціна: 275 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner