Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кориця - це вічнозелене дерево, вид роду Коричник. Спецію добувають з внутрішнього висушеного шару кори. Ароматна приправа відома з давнини, її високо цінували і часто підносили в дар правителям країн. Корицю імпортували в Китай ще в другому тисячолітті до нашої ери, вона згадується навіть у Біблії. Існує переказ, згідно з яким імператор Нерон спалив річний запас кориці на похоронах своєї дружини Поппеи Сабіни. Використання кориці в кулінарії Частіше інших кулінарів, мелену корицю використовують кондитери. Вона володіє м'яким, теплим ароматом і островато-солодким присмаком. Додають її при випіканні печива, пряників, бісквітів, солодких пирогів. Також ця спеція доречна в пудингах, солодких напоях і кашах, мусах, желе, запечених фруктах і кави. Крім кондитерських виробів, свежемолотая кориця гармонійно поєднується зі стравами з птиці і баранини. Неповторний її аромат відмінно підходить до овочевих салатів, вареньям, соусів і страв із сиру. Вміст корисних речовин В корі коричного дерева містяться ефірні олії, головним чином складаються з альдегіду коричної кислоти. Завдяки цій речовині, натуральна спеція має антиоксидантну дію, запобігаючи утворенню тромбів. В Україні мелену корицю та інші популярні приправи ви можете купити на сайті "Банку Спецій". Чудова якість і демократична ціна - основні правила нашого магазину. Всі спеції упаковуються безпосередньо в день відправлення і доставляються в будь-яку точку країни в максимально стислі терміни.
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Кориця |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 5 кг кг |
Перегляд | Пружності |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Індонезія |
Країна-виходження | Індонезія |
Тип | Корица |
Цена за кг | 420 |
- Ціна: 2 100 ₴