Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Цукрова пудра – подрібнений цукор, який проходить кілька етапів переробки. Продукт використовується для прикраси десертів, солодкої випічки, кондитерських виробів, додається в тісто. Вона буває з добавками, наприклад, з ваніллю, горіхом або кунжутом і застосовується для створення унікального декору. Часто звичайний цукор замінюють подрібненим при збиванні яєць для бісквіта. Білковий і вершковий крем стане ніжніше і м'якше, якщо в ньому такий продукт. Збивати суміш для безе, зефіру або пастили так набагато простіше. Види помелу На виробництві продукт готують шляхом розмелювання кристалів цукру. Робиться це за допомогою спеціального обладнання. В залежності від розміру отриманих крупинок цукрова пудра буває: крупного помелу – часто використовують таку суміш в стіках кави, вона не настільки як дрібна пудра, але і вже не цукор; середнього помелу – в такому вигляді продукт використовується для обсипання; дрібного – звичайна пудра, яка є в арсеналі багатьох господинь. В інтернет-магазині "Банку спецій" є різна фасування продукту. У продажу завжди є великий вибір спецій, сумішей, соусів, наборів. Купити добавку можна в Києві, а також з доставкою по всій Україні. У нас є оптові ціни. Застосування в кулінарії Правильне застосування добавки в кулінарії дозволяє створити смачні і красиві десерти. Без неї буде дуже складно приготувати зефір, печиво, хмиз, пташине молоко, цукерки, безе. Паска буде звичайною здобою, якщо на ньому не буде білою шапки з пудри і збитих білків. Це далеко не всі десерти, в яких використовують подрібнений цукор. Щоб без труднощів відміряти потрібну кількість добавки потрібно знати, що в 1 ч. л. вміщується 10 м з гіркою і 7 г без гірки продукту. А в гранчастій склянці – 180 р.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 5 кг кг |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Україна |
Країна-виходження | Україна |
Тип спецій | Цукор |
Цена за кг | 185 |
- Ціна: 925 ₴