Кошик
1439 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 19.06).

Интернет-магазин Банка Специй
+380 (66) 255-52-92
+380 (68) 488-82-92
Кошик
Лавровий лист різаний, 5 кг

Лавровий лист різаний, 5 кг

  • Немає в наявності
  • Код: 01279-5-кг

700 ₴

+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Лавровий лист різаний, 5 кг
Лавровий лист різаний, 5 кгНемає в наявності
700 ₴
+380 (66) 255-52-92
  • +380 (68) 488-82-92
  • +380 (63) 633-32-92
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Лавровий лист, як правило, зростає на чагарниках або невеликих деревах. Батьківщина рослини – Середземномор'я. Вирощують його в Туреччині, Греції, Грузії, Іспанії, Франції. У свіжому вигляді листя гіркі, але під час сушіння вся гіркота випаровується. Висушений продукт має м'який оливковий колір і приємний пряний аромат. Раніше його використовували для ароматизації води, призначеної для миття рук перед їжею. Сьогодні сухе листя лавра застосовують в кулінарії. Рослина не тільки надає страві особливий смак і запах, але і дуже корисно для організму. Корисні властивості Корисні компоненти, які поширюються з ароматом лавра, сприяють підвищенню імунітету. Перевага рослини в тому, що в сухому вигляді воно зберігає всі корисні властивості. Лавровий лист різаний має сечогінну, ранозагоювальну, протизапальну дію. Він багатий фітонцидами, містить дубильні речовини, виводить токсини з організму. Масло лавра використовують для лікування хвороб дихальних шляхів, ГРВІ. Застосування в кулінарії Пряність незамінна для приготування бульйонів, супів, маринадів, соусів. Його додають під час варіння до основного продукту на 5-10 хвилин. Потім потрібно дістати його, щоб страва не віддавало гіркотою. Використовується при приготуванні холодцю, морепродуктів, гуляшу, будь-якого соусу. В деяких світових кухнях листя додають гарячі напої. Спеції додають у консервацію, вона відмінно підкреслює смак маринованих огірків, помідорів, кабачків. Кілька порад: лист має бути оливкового кольору, це говорить про його відмінній якості; пряність, яка зберігається більше року, може додати страві гіркий присмак; в гарніри спецію додають за 5-8 хвилин до кінця варіння, в супи – за 10-15; оптимальна норма – 1 невеликий лист на 1 л рідини. Купити цю пряність в Києві можна в нашому інтернет-магазині "Банку спецій". В каталозі великий вибір сумішей, соусів, наборів, інгредієнтів, натуральних масел. Всі замовлення ми відправляємо по Україні. У нас гарантія найкращої ціни.
Основні
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Вага5000 г
Користувацькі характеристики
Доставка/ОплатаДоставка від 1 до 4 днів
Кількість у пакунку1
Країна- програвачГрузія
Країна-виходженняГрузія
Тип спеційЛавровий
Цена за кг140
  • Ціна: 700 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner