Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Білий гриб сушений Його ще називають боровік справедливо вважається одним із найсмачніших і найсмачніших представників царства живої природи. Він зовсім не втрачає своїх яскравих смакових якостей після сушіння. У цьому легко переконатися, додавши сушені гриби в суп, соус. Та що там, навіть такі прості, на перший погляд, страви, як-от перловка або смажена картопелька, заграють яскравими смаковими нотками, варто тільки додати гриби. До речі, якщо ви поститеся, то вони ефектно урізноманітнять раціон. Їх ароматний і насичений смак, різноманітні спеції — все це допоможе не тільки приготувати кулінарний шедевр, але й відкрити багато страв заново! Смачні ласощі сушені білі гриби Приготування сушених боровиків — справа нехитра. Просто дотримуйтеся деяких простих правил, які ми підкреслимо: не варто мити гриби перед тим, як засушити їх. Мити потрібно безпосередньо перед приготуванням страви; замочування — обов'язкова процедура. Можна замочувати у воді, молоці;сушені боровики мають насиченіший смак, тому не треба переборщувати з ними під час готування. Підлива або соус вимагають лише одну жменю грибів, як і суп.для смачного бульйону — варити боровики потрібно у двох водах. Перву без склепіння можна злити, позаяк у ній може бути невеликий присмак гіркоти.А тепер давайте розглянути страви із сушеними боровиками. Можливо, ви знайдете для себе новий, цікавий, а головне, смачний рецепт!Рецепти перших і других страв із сушеними грибами Гречка з білими грибами Підготуйте склянки з грічкою та дрібно нарізаними боровиками. Покладіть усі інгредієнти в глиняний горщик, налийте туди води, додайте сіль. Змащуйте краї горщика олією, а ось його верх необхідно заліпити... тістом, на який надівається кришка! Тесту знадобиться небагато, воно чудово впорається зі своєю роллю — герметичної пробки для кращого насичення страви ароматом і смаком. Горщик відправляєте в духовку, розігріту до 150 градусів, на півтори години (якщо використовуєте металевий посуд, то на 60 хвилин). Як заправка до страви обсмажте дрібно нарізаний цибуля в вершках і додайте в кашу. Спеції в банках також допоможуть підкреслити насичений смак страви!Суп із сушеними боровиками Вам знадобиться чверть кочана капусти, 250 грамів квашеної капусти, гіркість сушених білих грибів, 4 картоплі, цибуля, морква, рослинна олія, 1 столова ложка томатної пасти, спеції на смак. Боровики замочіть на ніч, після чого ретельно промийте, залийте гарячою водою й доведіть до кипіння. Додайте сіль до смаку, після чого продовжуйте варити упродовж 45-50 хвилин. Почистьте овочі, натріть моркву. Додайте картоплю до бульйону. Цибуля та морква обсмажте на сковороді в олії, після додайте томатну пасту та залиште підсмажити. Далі нашивайте капусту в суп і продовжуйте варити упродовж 20 хвилин. Додайте в бульйон підсмажену та квашену капусту, доведіть страву до кипіння, додайте спеції до смаку та дайте супу настоятися 20 хвилин під кришкою. Приємного апетиту! Корисні якості білих грибів Досліджування показують, що в боровиках міститься рибофлавін, який відповідає за здоров'я шкіри та ріст нігтів, волосся. Їх користь також у тому, що в них міститься каротин (вітамін A), а також групи вітамінів B, C, D. Помірне споживання сушених грибів допомагає відновлювати організм після таких хвороб, як стенокардія, занепад сил, проблеми зі щитоподібною залозою.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Користувацькі характеристики | |
Вага | сушені кг |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Україна |
Країна-виходження | Україна |
Тип спецій | Гриби |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: 725 ₴