Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Корінь петрушки - це частина трав'янистої рослини. Зовні корінь петрушки виглядає як біла морква, а за смаком схожий на суміш селери і моркви.
Біля коренів петрушки безліч лікувальних властивостей, це обумовлено багатим складом. Продукт складається з вуглеводів, білків, води, харчових волокон, ефірних масел, жирних кислот, вітамінів та макроелементів.
Рослина низькокалорійне, на 100 грам припадає всього 51 калорій.
Корінь петрушки часто застосовується в медицині, оскільки у нього дуже багато корисних властивостей:
По-перше, він має дезинфікуючу і протизапальну властивість. Корінь здатний знезаражувати рани, зміцнювати імунну систему.
Наступне властивість - жовчогінний. Рослина сприяє розрідженню і відтоку жовчі.
Тонізуючу властивість. До складу петрушки входить магній, що сприяє нормалізації сну. Крім цього магній приводить в норму нервову систему і надає сил організму.
Наступне властивість коренів - загальнозміцнюючий. За рахунок вітамінів, петрушка допомагає чинити опір організму при простудних захворюваннях, грипі і т. д
Петрушка так само володіє жарознижуючою властивістю. За допомогою рослин можна знизити температуру тіла, якщо вона підвищена.
Антиалергенне властивість. Якщо регулярно їсти корінь петрушки, це знизить і запобігає алергічні реакції організму.
При яких захворюваннях допоможе корінь петрушки?
Не дарма корінь рослини застосовують у медичних цілях. Він здатний допомогти при таких проблемах організму, як:
гастрит, газоутворення, запалення ШКТ, повільний обмін речовин.
високий цукор в крові, надлишок холестерину, нестабільна робота серця.
безсоння, дратівливість, втома.
статеві хвороби у чоловіків і жінок.
хвороби суглобів, такі як: ревматизм, артрит, артроз тощо.
хвороби нирок, печінки, мочеполой системи в цілому.
Є кілька протипоказань, щодо вживання продукту:
Не рекомендується вживання при індивідуальній непереносимості.
Вагітним матусям.
Не можна давати дітям до 1 року.
Використання кореня петрушки в кулінарії. Що з ним готують?
Корень у петрушки имеет терпкий аромат и сладкий вкус с горчинкой. Его можно использовать для всех блюд, кроме сладких. Свежие или сушенные кусочки корня добавляют в разные супы, бульоны, борщи, рагу. Корень придаст интересный вкус плову, тушенным овощам, разным запеканкам, и пирогам с начинкой. Сырой корень является основой многих салатов.
Самостоятельная заготовка корня петрушки на зиму
Зимой корень петрушки будет полезной добавкой к любому блюду. Кроме того, его очень легко готовить:
От выкопанной петрушки отделяем корни, хорошенько вымываем под проточной водой.
Відрізаємо тонкий корінець і стебло.
Далі чистимо коріння і пропускаємо через м'ясорубку/тремо на тертку/ріжемо кубиками. Як Вам захочеться.
Далі розкладаємо по пакетиках і прибираємо в морозилку. Готово!
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Петрушка |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Вага | корінь кг |
Перегляд | Пружності |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Країна- програвач | Єгипет |
Країна-виходження | Єгипет |
Тип | Петрушка |
- Ціна: 9 000 ₴