Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Більшість людей знають про те, що перець, як спеція, буває не тільки чорної (найпопулярніший вид), але також буває білий, рожевий, червоний. І лише один вид перцю червоний не має нічого спільного з вищеописаною прянощі та їх роду. Червоний, так званий, пекучий перець або ж Чилі отримують з червоного стручкового перцю, який перед цим сушать і роблять з нього порошок. Інші види перцю, які були перераховані вище, отримують з одного і того ж рослини, ліани Piperaceae. Кінцевий колір продукту безпосередньо залежить від ступеня зрілості плоду.
Наприклад, чорний перець зовсім незріла кістянка, яку сушать і подрібнюють. Рожевий перець майже зрілий у вигляді горошку, мелений цей вид практично не зустрічається у продажу. І, нарешті, білий перець зрілий плід, який вимочують у воді і сушать виходять горошини, далі його розмелюють. Ось таке походження даної прянощі, яка завжди є і була на Вашому столі, а також у нашому інтернет-магазині.
Зараз дуже важко уявити собі кулінарію в цілому без застосування даного виду спеції. Чорним перцем приправляють м'ясні, рибні, грибні та овочеві страви. Існує також багато лікарських рецептів, в яких перець грає не останню роль.
Для того, щоб збереглися всі корисні властивості чорного меленого перцю, необхідно дотримувати деякі правила:
правильне зберігання, а саме, по можливості повністю виключити доступ повітря.
зберігати спеції рекомендується у скляному посуді з герметичною кришкою.
місце для зберігання прянощі краще вибирати сухе, без можливості потрапляння вологи.
Використання перцю чорного в кулінарії:
У кулінарії чорний перець використовують в якості приправи до різних страв, практично до будь-якої страви можна додати щіпку перцю, за винятком десертів, звичайно ж. Для більшості любителів пирога з капусти, приміром, смак здасться дуже прісним без додавання цієї прянощі.
Калорійність перцю чорного меленого: 255 ккал.
Кілька секретів щодо застосування в кулінарії цієї спеції:
при приготуванні рідких гарячих страв закладати його слід в самому кінці приготування;
для смаженої риби і м'яса можна додати в панірування;
при приготуванні м'ясного фаршу перець додають в процесі вимішування.
Чорний перець користь і шкоду:
Користь цієї приправи очевидна, в першу чергу, тому що він складається з великої кількості корисних для людського організму речовин, які добре впливають на травну систему і нормалізують обмін речовин.
Если же Вы будете каждый день чистить зубы смесью из черного молотого перца и соли Вы навсегда для себя забудете о проблеме кариеса, чувствительности дёсен и тяжёлом дыхании.
Также с его помощью Вы с легкостью сможете вылечить простуду: если взять 1 столовую ложку молотого перца, смешать его с 1 стаканом мёда и принимать по 1 чайной ложке 2-3 раза в день.
Черный перец предупреждает развитие онкологических заболеваний, заболевания сердечно-сосудистой системы и болезней печени. Обуславливается это тем, что в его состав входят антиоксиданты, которые обладают данными свойствами.
Из вредных свойств этой специи можем сказать лишь то, что его крайне не рекомендуют употреблять в пищу при колите, гастрите и язве желудка.
Перец черный молотый цена за 1 кг действительна на нашем сайте, также Вы можете выбрать удобную для Вас фасовку или же позвонить нам по телефону: +38 (066) 2 555 292 и проконсультироваться с нашими менеджерами.
Молотый черный перец в магазинах стоит не оправданно дорого, так как в основном это не чистый перец, а вперемешку с пылью и отходами.
Якщо Ви хочете дійсно ароматну і якісну пряність - купуйте чорний мелений перець в нашому інтернет-магазині.
Ціна чорного меленого перцю за кілограм залежить від сорту. В наявності є "преміум", "вищий", "перший" і "другий" сорт.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 25000 г |
Користувацькі характеристики | |
Перегляд | Перець чорний |
Доставка/Оплата | Доставка від 1 до 4 днів |
Кількість у пакунку | 1 |
Стан | Молотий |
Країна- програвач | В'єтнам |
Країна-виходження | В'єтнам |
Тип | Перець чорний |
Тип спецій | Перець |
Цена за кг | 490 |
- Ціна: 12 250 ₴